Sayfalar

Salı, Aralık 16, 2008

Bir Meksika Sınırı Lazım Herkese

...
tekrarlayıp duruyorum kendi kendime
bir meksika sınırı lazım her memlekete
meksika'nın kendisine de.
...
Mehmet Efe


Bende vakit öldürmek için TV'de türlü şeyler izliyorum elbette. Fakat Bu güne kadar Hiç bir programı tavsiye etmedim. Çünkü vakit öldürmenin hiç bir iyi tarafı yok, Bir de başkasının vakiti öldürmeye gerek yok diyorudum. Bu gün bir tavsiyem olacak ; Geçenlerde bir pazar sabahı zaplarken denk gelip kısa bir kısmını seyrettiğim, tadı damağımda kalan bir program Meksika Sınırı. Sonradan programın bir tekrar olduğunu öğrendim aslında cuma geceleri canlı olarak yayınlanıyormuş.
Bayramın tatilin verdiği rahatlıkla - cumartesi çalışmıyoruz hesabı - keyifle seyrettim geçen cuma günkü programı. Program Tarık Tufan, İsmail Kılıçarslan ve Selahattin Yusuf tarafından hazırlanıyor. O gece şeyhleri de gelmişti Sırrı Süreyya Önder. Nemrut'un Malatyaya mı Adıyamana mı ait olduğu sorusunuda cevaplandırdı hazret pek çook önemli sorunun yanı sıra.
Çok hoş bir geceydi.
Bundan sonra -Cumartesileri çalıştığımdan - canlı olarak izleme imkanım pek zor da, pazar sabahları tekrarlarını kaçırmamaya çalışacağım. Tavsiye ederim. Herkese bir Meksika sınırı lazım ne de olsa

2 yorum:

Ceyhun dedi ki...

çok uzuyor bazen muhabbetleri ama kesinlikle gözleri yormaya değen bir program

Aydın Ünlü dedi ki...

Aynı duyuru bu pazar bende yapacaktım blog sayfamda ama sonra unuttum =) Bende pazar günleri tekrarını izliyorum, en keyifli pazar sohbetlerinden birini yapıyorlar. Yaşamdan Dakika'lardaki gibi baymıyorlar en azından =) Bu arada program ÜlkeTV'de çıkıyor. Bende tavsiye ederim ;)